...

Moosh media

Online Helden kreeg de uitdagende opdracht van Moosh Media om hun website te optimaliseren en te verbeteren op verschillende fronten. Het doel was om de algehele prestatie te verhogen, van het verbeteren van de pagespeed tot het perfectioneren van de gebruikerservaring door middel van kleine maar impactvolle aanpassingen.
Moosh Media wilde de prestaties van hun website naar een hoger niveau tillen. De opdracht omvatte het verhogen van de pagespeed, foutjes in de website verwijderen, de SEO-score verbeteren en input geven voor een unieke toevoeging aan de website. Bovendien werd gevraagd de hosting van de website over te nemen en het beheer ervan te verzorgen.
We begonnen met een analyse van de bestaande website, waarbij alle aspecten die van invloed zijn op de prestaties werden geïdentificeerd. Vervolgens werden passende strategieën ontwikkeld om de pagespeed te verhogen, kleine foutjes op te lossen en de SEO-score te optimaliseren. Het unieke element is ontworpen door een custom cursor toe te voegen die bij elke nieuwe pagina verandert in een willekeurig icoontje dat te maken heeft met de werkzaamheden van Moosh Media.
Na zorgvuldige planning en uitvoering slaagde Online Helden erin om de gestelde doelen te bereiken. De pagespeed werd drastisch verbeterd, van een gemiddelde score van 45 naar een gemiddelde van 95 voor desktop en mobiele apparaten, waardoor de gebruikerservaring aanzienlijk werd verbeterd. Kleine foutjes in de website werden geïdentificeerd en gecorrigeerd, waardoor de algehele functionaliteit en betrouwbaarheid werden verhoogd. De SEO-score werd geoptimaliseerd om de online zichtbaarheid van Moosh Media te vergroten. Het toevoegen van de custom cursor voegde een uniek en interactief element toe aan de website, waardoor de branding van Moosh Media werd versterkt en de gebruikersbetrokkenheid werd vergroot. Bovendien werd de hosting van de website naadloos overgedragen aan Online Helden, wat resulteerde in stabiele en betrouwbare prestaties voor Moosh Media en hun bezoekers.
1415