...

Lapland Trail

Voor Laplandtrail, een organisatie die adembenemende hikes door Zweeds Lapland aanbiedt, heeft Online Helden de eer gehad om een aantal essentiële verbeteringen aan hun website aan te brengen. Deze verbeteringen omvatten het toevoegen van op maat gemaakte contact- en inschrijfformulieren, het verwijderen van kleine fouten om de algehele functionaliteit te verbeteren, en het verzorgen van het beheer van de gehoste website. Bovendien was Online Helden verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van Facebook-campagnes om de online aanwezigheid van Laplandtrail te versterken en hun bereik te vergroten.
Laplandtrail wilde hun website voorzien van aangepaste contact- en inschrijfformulieren om de communicatie met potentiële klanten te verbeteren en het inschrijvingsproces te stroomlijnen. Daarnaast was het cruciaal om kleine fouten in de website op te sporen en te corrigeren om een vlekkeloze gebruikerservaring te garanderen. Online Helden kreeg ook de taak om de hosting van de website over te nemen en het beheer ervan te verzorgen. Bovendien werd Online Helden gevraagd om te assisteren bij het opzetten en optimaliseren van Facebook-campagnes om de online marketinginspanningen van Laplandtrail te versterken.
We begonnen met op maat gemaakte contact- en inschrijfformulieren. Deze zijn op maat ontwikkeld en geïmplementeerd om de interactie met bezoekers te vergemakkelijken. Kleine fouten werden opgespoord en gecorrigeerd om de algehele kwaliteit van de website te verbeteren. Daarnaast nam Online Helden de hosting van de website over om een stabiele en betrouwbare online aanwezigheid te garanderen. Ten slotte werd er een strategie opgesteld voor het opzetten en optimaliseren van Facebook-campagnes, rekening houdend met de specifieke doelstellingen en het publiek van Laplandtrail.
Voortaan kan Laplandtrail profiteren van een verbeterde websitefunctionaliteit met aangepaste contact- en inschrijfformulieren, wat resulteert in een gestroomlijnd communicatieproces en een verhoogde betrokkenheid van bezoekers. Kleine fouten zijn geïdentificeerd en gecorrigeerd, waardoor de gebruikerservaring is verbeterd en de professionele uitstraling van de website werd versterkt. Het beheerd hosten van de website zorgt voor een probleemloze werking en continue ondersteuning. Bovendien hebben de opgezette en geoptimaliseerde Facebook-campagnes bijgedragen aan het vergroten van de online zichtbaarheid en het bereik van Laplandtrail, waardoor meer mensen worden bereikt en aangespoord om de adembenemende hikes door Zweeds Lapland te ervaren.