...

Orange Veins

Online Helden heeft de website orangeveins.com van Orange Veins geoptimaliseerd om de pagespeed te verbeteren, een op maat gemaakt filtersysteem voor toernooien toegevoegd en de website op onze server beheerd en gehost voor optimale prestaties. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van Online Helden en Orange Veins is orangeveins.com nu geoptimaliseerd voor maximale pagespeed, biedt het een verbeterde gebruikerservaring dankzij het op maat gemaakte filtersysteem voor toernooien, en wordt het beheerd en gehost op een betrouwbare serverinfrastructuur voor continue beschikbaarheid en prestaties.
Orange Veins benaderde Online Helden met een duidelijke uitdaging: hun website, orangeveins.com, had te kampen met trage laadtijden en miste een geavanceerd filtersysteem voor toernooien, wat de gebruikerservaring belemmerde en potentiële bezoekers kon afschrikken.
Om deze uitdaging aan te gaan, begon Online Helden met een grondige analyse van de website. We identificeerden knelpunten die de pagespeed beïnvloedden, zoals ongeoptimaliseerde afbeeldingen, onnodige scripts en een gebrek aan caching. Vervolgens hebben we een op maat gemaakt filtersysteem ontwikkeld dat voldeed aan de specifieke behoeften van Orange Veins, waardoor gebruikers eenvoudig toernooien konden filteren op basis van verschillende criteria, zoals locatie, datum en speltype.
Om de oplossing te implementeren, hebben we verschillende optimalisatietechnieken toegepast, waaronder het comprimeren van afbeeldingen, het minimaliseren van CSS en JavaScript-bestanden en het implementeren van browsercaching. Daarnaast hebben we een robuust filtersysteem geïntegreerd dat naadloos integreerde met de bestaande website-infrastructuur van Orange Veins.