...

Pretim

Online Helden heeft in nauwe samenwerking met Pretim een volledig nieuwe website ontwikkeld voor de vermogensbeheerder, pretim.io. Deze website is niet alleen opgebouwd in een frisse nieuwe stijl, maar is ook geoptimaliseerd voor zowel pagespeed als SEO, waardoor Pretim een sterke online aanwezigheid heeft gekregen en hun doelgroep effectief kan bereiken.
Pretim benaderde Online Helden met de ambitie om hun online aanwezigheid te versterken door middel van een volledig nieuwe website die niet alleen een frisse en moderne uitstraling heeft, maar ook geoptimaliseerd is voor optimale pagespeed en SEO. Ze wilden hun expertise en diensten op het gebied van vermogensbeheer op een effectieve en professionele manier presenteren aan hun doelgroep.
Om aan deze ambitie te voldoen, heeft Online Helden intensief samengewerkt met Pretim om hun visie en doelen te begrijpen. We hebben vervolgens een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook geavanceerde technieken gebruikt om de pagespeed te verbeteren en de SEO-prestaties te optimaliseren. Dit omvatte het gebruik van geoptimaliseerde afbeeldingen, het minimaliseren van bestanden en het implementeren van caching mechanismen om een naadloze gebruikerservaring te garanderen.
Het resultaat is pretim.io, een krachtige en effectieve online aanwezigheid voor Pretim die hen in staat stelt om hun expertise op het gebied van vermogensbeheer op een overtuigende manier te presenteren aan potentiële klanten. Met een website die niet alleen snel laadt maar ook goed scoort op SEO-parameters, kan Pretim zich nu beter positioneren in de markt en hun doelgroep effectief bereiken. Deze nieuwe website zal bijdragen aan het vergroten van de bekendheid van Pretim en het aantrekken van nieuwe klanten, wat uiteindelijk zal leiden tot groei en succes voor hun bedrijf.
65