...

nobotel

Online Helden heeft in samenwerking met nobotel de bestaande website herbouwd om de pagespeed drastisch te verbeteren, waarbij het gemiddelde van 30 naar 95 werd verhoogd. Deze herontwikkeling volgde onze bouwstijl, wat resulteerde in een website die niet alleen snel en responsief is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.
Met het oog op het voortdurend verbeteren van de online ervaring voor hun bezoekers, benaderde nobotel Online Helden met het verzoek om de pagespeed van hun website te optimaliseren. Met het vertrouwen in onze expertise en toewijding gaven ze ons de opdracht om hun website te herbouwen en te transformeren naar een snelle, responsieve en geoptimaliseerde online omgeving.
Om de pagespeed op te kunnen schroeven heeft Online Helden een grondige analyse uitgevoerd van de bestaande website van nobotel. We identificeerden de knelpunten die de pagespeed beïnvloedden, zoals ongeoptimaliseerde afbeeldingen, te veel HTTP-verzoeken en onnodige scripts. Vervolgens hebben we de website volledig herbouwd volgens onze bouwstijl, waarbij we onze heldhaftige optimalisatietechnieken toepasten om de prestaties te verbeteren.
Het resultaat van deze herontwikkeling is een geoptimaliseerde website met een gemiddelde pagespeed van 95, waardoor de laadtijd aanzienlijk is verkort en de algehele gebruikerservaring is verbeterd. Door het gebruik van onze bouwstijl is de website niet alleen snel en responsief, maar ook visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren. Deze verbeteringen hebben niet alleen geleid tot tevredenheid bij gebruikers, maar ook tot een positieve impact op de zoekmachine ranking en het verlagen van het bouncepercentage. nobotel kan nu met vertrouwen een geoptimaliseerde online ervaring bieden aan hun bezoekers.
89