...

Website laten maken Breda

Wij bouwen heldhaftig goede websites tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij bouwen heldhaftig goede websites tegen aantrekkelijke tarieven.

Website laten maken Breda? Zoek niet verder!

Welkom bij Online Helden, dé digital agency van Breda en ver daarbuiten. Ben je op zoek naar een partner die niet alleen prachtige websites ontwerpt, maar ook jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als toonaangevend digitaal bureau hebben we ons gespecialiseerd in webdesign en website optimalisatie. En het beste van alles? We doen dit tegen aantrekkelijke prijzen, dankzij onze efficiënte remote werkwijze zonder onnodige overheadkosten.
Onze efficiënte remote werkwijze zonder onnodige dure kantoren, auto’s en overheadkosten betekent dat we veel kosten besparen.
Jouw website wordt professioneel ontworpen en geoptimaliseerd voor een optimale gebruikerservaring op alle apparaten, van widescreen tot mobiel.
We zorgen voor maximale zichtbaarheid in zoekmachines door onze websites altijd te optimaliseren voor Google Pagespeed en SEO.
Bij Online Helden krijg je een agency-level website tegen een freelance prijs! Daarom helpen wij klanten van Center Parcs tot kleine lokale ondernemers!

Online Helden zijn 2 vrienden die met plezier de gaafste websites bouwen. Bij ons ben je geen een in het dozijn, maar een waardevolle relatie.

Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevolle relatie. We komen graag bij je op de koffie om te sparren over (nieuwe) ideeën.

Jij weet wat je wilt, wij weten hoe we het voor je kunnen realiseren. Zo is elke oplevering een heldendaad, en ben jij de koning te rijk!

Website laten maken Breda

Maatwerk websites voor Breda en omstreken.

Bij Online Helden begrijpen we dat elke onderneming uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en doelstellingen. Of je nu een lokale bakker bent die op zoek is naar een eenvoudige, maar effectieve online aanwezigheid, of een groeiend bedrijf dat een geavanceerde e-commerce website nodig heeft, wij hebben de expertise en ervaring om het te realiseren. We zijn trots op ons vermogen om websites te maken die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk
Opgericht
0
Jaar ervaring
0 +
Heldendaden verricht
0
Gemiddelde Pagespeed
0 /100

Standaard maximaal geoptimaliseerd en responsief.

Wanneer je een website laat maken door Online Helden, ben je verzekerd van meer dan alleen een mooi design. We nemen ook de technische kant serieus. Onze websites zijn standaard viervoudig responsief, wat betekent dat ze perfect worden weergegeven op alle apparaten, van widescreen monitoren tot smartphones. Bovendien optimaliseren we elke website tot in de puntjes voor Google Pagespeed en SEO, met een gemiddelde pagespeed score van maar liefst 95/100. Dit betekent dat jouw website niet alleen klaar is om hoog te ranken in zoekmachines, maar ook sneller laadt en beter vindbaar is voor potentiële klanten.
Website laten maken Breda

Tevreden klanten.

Website laten maken in Breda? Online Helden!

Als je op zoek bent naar een partner die niet alleen mooie websites kan maken, maar ook de expertise heeft om ze te laten presteren in de competitieve digitale wereld, dan is Online Helden jouw ideale keuze. Met onze focus op persoonlijk contact, snelle communicatie en betaalbare prijzen, zijn we er trots op om bedrijven van alle groottes te helpen groeien en bloeien op het internet. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier of onze contactpagina en maak van jouw droomwebsite werkelijkheid!

Laten we koffie drinken!

Stijn van Liempt

FRONT-END HELD

Stijn van Liempt

Van complete online marketingcampagnes tot de perfecte look- en feel van jouw website, Stijn staat klaar om jou vooruit te helpen.

BACK-END HELD

Kevin Gielen

Van handgeschreven code en zelfgemaakte plugins tot complexe integraties, Kevin beheert ze als geen ander en helpt je graag verder.