...

Football Federations Cup

Voor Football Federations Cup optimaliseerden de Online Helden de website op het gebied van pagespeed en de database. Daarnaast hebben we een custom filtersysteem ontwikkeld voor de toernooien op de website en hebben we de hosting in beheer genomen.
Footballfederationscup.com benaderde Online Helden met de ambitie om hun website te verbeteren en uit te breiden, met als doel een hoogwaardig platform te bieden voor voetbalfans. Ze wilden niet alleen de pagespeed optimaliseren, maar ook een op maat gemaakt filter systeem voor toernooien toevoegen en betrouwbare hostingoplossingen implementeren.
Online Helden begon met een grondige analyse van footballfederationscup.com om de specifieke behoeften van de website en de gebruikers te begrijpen. Vervolgens hebben we een op maat gemaakt filter systeem ontwikkeld voor toernooien, dat nauw aansluit bij de wensen van de gebruikers. Tegelijkertijd hebben we de prestaties van de website geoptimaliseerd en deze gehost op onze eigen serverinfrastructuur om maximale snelheid en betrouwbaarheid te garanderen.
Het resultaat is een indrukwekkend platform dat voetbalfans overal ter wereld aanspreekt. Met een verbeterde pagespeed, een gebruiksvriendelijk filter systeem voor toernooien en betrouwbare hostingoplossingen biedt footballfederationscup.com nu een naadloze online ervaring voor zijn gebruikers, waar ze snel en gemakkelijk toegang hebben tot de laatste toernooi-informatie en updates.