...

Core Creatives

Core Creatives is een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het creëren van Spotify-afspeellijsten voor een breed scala aan genres, van relaxte lounge tot energieke dance. Met een scherp oog voor kwaliteit en diversiteit, streeft Core Creatives ernaar om muziekliefhebbers over de hele wereld te inspireren en te verbinden met hun unieke selectie van muziek. Om deze visie te versterken, hebben ze samen met Online Helden een volledig nieuwe en moderne website ontwikkeld. Met een gemiddelde pagespeed van 97 biedt deze website een naadloze en meeslepende ervaring.
In een wereld vol muziek, waar het creëren van de perfecte afspeellijst een kunst op zich is, kwam Core Creatives naar Online Helden met een visie: een nieuwe, moderne website ontwikkelen die hun uitgebreide catalogus van Spotify-afspeellijsten en muziek op een verfrissende manier presenteert. Het doel was duidelijk: een platform creëren dat niet alleen de verscheidenheid en kwaliteit van hun afspeellijsten weerspiegelt, maar ook een naadloze en boeiende gebruikerservaring biedt aan muziekliefhebbers wereldwijd.
Om deze visie tot leven te brengen, heeft Online Helden een analyse uitgevoerd van de behoeften van Core Creatives en hun doelgroep. Vervolgens hebben we een volledig nieuwe website ontwikkeld voor Core Creatives, waarbij de focus lag op een modern ontwerp, intuïtieve navigatie en het presenteren van de playlists en muziek op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier. Tegelijkertijd hebben we de pagespeed geoptimaliseerd om een snelle en responsieve gebruikerservaring te garanderen.
Het resultaat liegt er niet om. Met een gemiddelde pagespeed van 97 biedt de website een vlekkeloze gebruikerservaring, terwijl de playlists en muziek op een meeslepende manier worden gepresenteerd. Muziekliefhebbers kunnen nu gemakkelijk door de verschillende genres bladeren, nieuwe favorieten ontdekken en genieten van hoogwaardige afspeellijsten, allemaal op één centrale locatie. Met de hulp van Online Helden heeft Core Creatives nu een platform dat niet alleen hun passie voor muziek weerspiegelt, maar ook hun streven naar kwaliteit en innovatie.