...

Center Parcs

Online Helden heeft in opdracht van Center Parcs de Eemhof, een uitgebreide nieuwe website ontwikkeld voor hun brasserie Zuiderzoet die perfect aansluit bij hun nieuwe imago na de grote verbouwing in maart 2024. We hebben een luxueuze website gecreëerd die de brasserie op elegante wijze presenteert, met ruim 250 pagina’s aan informatieve en inspirerende content.
Voor Zuiderzoet, de brasserie van Center Parcs de Eemhof, hebben we een luxueuze nieuwe website gecreëerd in lijn met hun nieuwe imago na een grootschalige verbouwing in maart 2024. Met meer dan 250 pagina’s aan inhoud dient deze website als een uitgebreide online hub voor het restaurant / evenementenlocatie, die perfect past bij de verfijnde sfeer van Zuiderzoet. De website wordt beheerd en gehost door Online Helden, en is geoptimaliseerd voor zowel SEO als pagespeed om een optimale online ervaring te bieden aan de bezoekers.
We zijn begonnen met een verkenning van de nieuwe brand guide van Zuiderzoet en hebben nauw samengewerkt met hun team om hun behoeften en verwachtingen te begrijpen. Vervolgens hebben we een uitgebreide website ontworpen met meer dan 250 pagina’s aan rijke inhoud, die elk aspect van het restaurant en de evenementenlocatie belichten. Door geavanceerde technologieën toe te passen, hebben we ervoor gezorgd dat de website niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor een soepele gebruikerservaring.
Het resultaat is een adembenemende website die Zuiderzoet trots kan presenteren aan hun gasten en potentiële klanten. De website straalt luxe en verfijning uit, en biedt bezoekers een uitnodigende online omgeving om meer te ontdekken over het restaurant en de evenementenlocatie. Door de website te beheren en te hosten en deze te optimaliseren voor SEO en pagespeed, zorgt Online Helden ervoor dat Zuiderzoet een sterke online aanwezigheid heeft die aansluit bij hun nieuwe imago en hun reputatie als vooraanstaande brasserie en evenementenlocatie versterkt.
12