...

Orange Veins Tickets

Voor Orange Veins Tickets hebben we een volledig geautomatiseerde voetbalticket-website ontwikkeld. Deze website is rechtstreeks gekoppeld aan een API die constant de meest actuele informatie over beschikbare wedstrijden verstrekt. Het geïntegreerde filtersysteem stelt gebruikers in staat om specifiek te zoeken op verschillende criteria zoals teams, datums en prijscategorieën.
Het doel van dit project was om een intuïtieve en efficiënte online omgeving te creëren waarin gebruikers gemakkelijk en snel voetbaltickets kunnen vinden en kopen. Een essentieel onderdeel van de opdracht was het naadloos integreren van een filtersysteem om de gebruikerservaring te optimaliseren, zodat bezoekers de voor hen relevante matches snel kunnen filteren en selecteren. Daarnaast wenste Orange Veins een beheerde hosting voor deze site.
We begonnen met een gedetailleerde analyse van de gebruikersbehoeften en de technische mogelijkheden voor de API-integratie. Deze inzichten vertaalden we naar een gestructureerde aanpak voor het design en de ontwikkeling van de website. Het ontwerp- en ontwikkelingsproces omvatte verschillende iteraties, waarbij telkens getest en aangepast werd op basis van feedback om te zorgen dat de website niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk is.
Het eindresultaat is een gebruiksvriendelijke, responsieve website die automatisch updates ontvangt over beschikbare tickets via een live API-verbinding. Het krachtige filtersysteem helpt gebruikers effectief in hun zoektocht naar de perfecte tickets, door de mogelijkheid te bieden te sorteren op team, datum, of prijs. Deze functionaliteiten dragen bij aan een verhoogde klanttevredenheid en een soepelere aankoopervaring, waardoor Orange Veins Tickets zich onderscheidt in de markt. Middels onze beheerde hosting is de site altijd beveiligd en up to date.