...

Kija Benford

Voor Kija Benford, een beeldend kunstenares, hebben we een moderne, minimalistische website ontwikkeld. De website biedt een overzichtelijke presentatie van haar recente werken en publicaties. Daarnaast zorgen we voor beheerde hosting en hebben we de site geoptimaliseerd voor pagespeed, met een gemiddelde score van 95.
De opdracht was om een strakke, minimalistische website te ontwerpen die de werken van Kija Benford optimaal tot hun recht laat komen. De site moest eenvoudig te navigeren zijn en voorzien zijn van links naar haar recente werken en publicaties. Beheerde hosting en pagespeed optimalisatie waren ook cruciale vereisten.
We begonnen met een consultatie om Kija’s visie en specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens ontwierpen we een minimalistische lay-out die de focus legt op haar kunstwerken. Tijdens de ontwikkeling hebben we de site technisch geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en zorgen we voor een betrouwbare, beheerde hostingomgeving.De uiteindelijke website biedt een strak, modern design dat Kija’s kunstwerken prachtig presenteert. De site is gebruiksvriendelijk en bevat links naar haar nieuwste werken en publicaties. Dankzij onze pagespeed optimalisatie laadt de website snel, wat de gebruikerservaring verbetert, terwijl onze beheerde hosting zorgt voor constante betrouwbaarheid en veiligheid.
De uiteindelijke website biedt een strak, modern design dat Kija’s kunstwerken prachtig presenteert. De site is gebruiksvriendelijk en bevat links naar haar nieuwste werken en publicaties. Dankzij onze pagespeed optimalisatie laadt de website snel, wat de gebruikerservaring verbetert, terwijl onze beheerde hosting zorgt voor constante betrouwbaarheid en veiligheid.