...

De club van Steven

Voor De Club van Steven hebben wij in samenwerking met onze partner Moosh Media een inspirerende website gerealiseerd. Deze website, opgezet als verrassing voor Steven Geraerds, biedt een krachtig platform om zijn missie te delen: bewustzijn creëren rondom pesten en uitsluiting. Terwijl wij het webdesign en de technische kant verzorgden, zorgde Moosh Media voor de huisstijl, media en inhoudelijke invulling. Bovendien scoort de website gemiddeld 100/100 op PageSpeed, wat garant staat voor een snelle en efficiënte gebruikerservaring.
Opdracht
In opdracht van Justin Goetzee hebben we de uitdaging gekregen om een website te ontwerpen die het verhaal van Steven Geraerds op een impactvolle manier overbrengt. Steven, een inspirerende spreker met een licht verstandelijke beperking, deelt zijn ervaringen om anderen te motiveren en bewustzijn te creëren. Onze partner Moosh Media heeft de content ontwikkeld, terwijl wij het ontwerp en de technische realisatie van de website hebben verzorgd.
We hebben nauw samengewerkt met Moosh Media en Justin om te zorgen dat zowel het design als de inhoud volledig aansloot bij de missie van Steven. Wij hebben een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website ontworpen, die de verhalen en gedichten van Steven optimaal presenteert. Moosh Media heeft met zorg de content ingevuld, zodat het eindresultaat perfect aansluit op Steven’s boodschap van inclusiviteit en empowerment. Daarnaast zorgen wij voor het beheer en de hosting van de site, zodat deze altijd up-to-date blijft.
De nieuwe website voor De Club van Steven is een toegankelijke, moderne online omgeving waar Steven’s boodschap helder en inspirerend wordt gedeeld. Bezoekers kunnen eenvoudig workshops en evenementen boeken, terwijl de gedichten en verhalen van Steven een prominente plek hebben gekregen. Dankzij de samenwerking tussen Online Helden en Moosh Media is de website niet alleen functioneel en inhoudelijk krachtig, maar ook goed beheerd en gehost, zodat Steven nog meer mensen kan inspireren zonder zorgen over de techniek. De website scoort bovendien een gemiddelde PageSpeed van 100/100, wat zorgt voor optimale prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

Onze superkrachten

01.

Develop

Custom plugins
Dashboard ontwikkeling
API ontwikkeling

02.

Create

UX/UI design
Video & animatie
Fotografie
Branding
Grafisch ontwerp

03.

Grow

E-mail marketing
Rapportage

04.

Care

API hosting
Beveiliging

Zij gingen je voor

Laten we koffie drinken!